Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui Shanghai
Rețetă tradițională din China
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper, 200 g faina, 200 ml ulei, marar.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei.
Se servesc cu diferite sosuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.