Piept de pui cu felii de măr (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de pui cu felii de măr (II)

Piept de pui cu felii de măr (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 piepti de pui (a 200 g fiecare), sare, piper, 4 cepe, 4 mere acrisoare, 3 linguri ulei, 1/4 l concentrat de carne de pui (Knorr+apa), 100 ml sos iute (chili sau ketchup condimentat), 1/2 legatura patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa curatata se taie in opt. Merele, spalate si sterse bine, se taie in patru, se curata de partea lemnoasa si de seminte si apoi se taie felii mai groase (spalturi). Intr-o cratita se incinge uleiul si se prajesc pieptii de pui cate 5 minute pe fiecare parte. Apoi se adauga ceapa, merele, zeama de carne si sosul picant, se baga la cuptorul incins la 200 grade C si se lasa se fiarba - cu capac - circa 10 minute. Se scot merele si ceapa si se mai lasa carnea sa se rumeneasca putin (fara capac). Se gusta merele de sare si piper, se pun pe un platou si deasupra se asaza pieptul de pui taiat felii. Se presara cu frunzulite de patrunjel verde.
1.754 vizualizări
640 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.