Rulou de pui umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rulou de pui umplut

Rulou de pui umplut

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne tocata de porc, 1 kg piept de pui fara piele si os, 3 felii piine, 5-6 morcovi, 1 ceapa,1 legatura mare bete de telina (500 g), 400 g sos de rosii, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, boia, vegeta.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se taie in bucati de 1-2 cm., ceapa se taie pestisori. Intr-un bol se pun legumele peste care se toarna sosul de rosii si se condimenteaza cu vegeta, sare si piper. Se pune jumatate din legume intr-o tava si se asaza peste ele rulourile cu marginea in jos, peste ele se pun legumele ramase. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptor la foc mijlociu pentru 1h - 1h 1/2.
Se serveste cu cartofi piure.
2.163 vizualizări
653 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.