Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.792 vizualizări
922 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
4. Chifteluţe de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
10. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tartă de praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
22. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Garnitură de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
26. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cataif (Dulciuri > Prăjituri)
28. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Prăjiturele cu miere, curmale şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
30. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.