Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
5.194 vizualizări
529 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
2. Clătite regale (Dulciuri > Clătite)
3. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Ouă Soubise (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Vinete cu brânză de capră la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pepeni muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
8. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
10. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
11. Miel cu muştar (Mâncăruri > Fripturi)
12. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Triunghiuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.