Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
7.133 vizualizări
1.025 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Rulouri de vinete cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Tort de biscuiţi (II) (Dulciuri > Torturi)
4. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
6. Aluat franţuzesc făcut la cald (Dulciuri > Aluaturi)
7. Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
11. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ruladă cu zmeură şi frişcă (Dulciuri > Prăjituri)
19. Biftec cu ou (Mâncăruri > Fripturi)
20. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Perişoare cu şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
23. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Maioneză de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.