Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.767 vizualizări
914 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
6. Tort cu ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
7. Tartă de praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Campari Orange (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
12. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
16. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
18. Mămăliguţă pripită (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Supă de hasmaţuchi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort Televizor (Dulciuri > Torturi)
21. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
22. Melci cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Aperitiv Zestran (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Tort de ciocolată cu portocale (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.