Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
7.014 vizualizări
993 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caracatiţă cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Brânză de oaie cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Supă cremă de broccoli (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
7. Păstrăvi a la Grenoble (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Praz cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte)
17. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Plăcintă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată Gozva (Salate > Salate de legume)
20. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cordon haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Vinete portugheze (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă rece de castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.