Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
5.240 vizualizări
546 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
2. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
6. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Tort economic (Dulciuri > Torturi)
10. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Iepure cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pasteta în aspic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
15. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Omletă Hawaii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
26. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
27. Biscuiţi cu miere (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
28. Crap cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.