Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.982 vizualizări
982 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
4. Biscuiţi cu gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartar de heringi afumaţi cu muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Haroset (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
15. Castraveţi remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
24. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
26. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.