Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
7.186 vizualizări
1.046 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
3. Biscuiţi cu struguri (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
4. Tort de ciocolată cu biscuţi de cacao (Dulciuri > Torturi)
5. Spumă de căpşuni cu zahăr pudră (Dulciuri > Spume)
6. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
7. Stavrid pescăresc la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Stroganoff portugez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
12. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
15. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
19. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Frigărui indoneziene (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
28. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
30. Cremă de gutui (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.