Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
5.152 vizualizări
515 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos tzatziki (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
7. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
8. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Pană de somn (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Cafea tonică (Băuturi > Cafele)
14. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Saramură de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Prăjitură americană cu alune (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supa plugarului (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Chefal la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
24. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
28. Melomakaronas (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
29. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tagliatelle carbonara cu peşte afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.