Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
7.069 vizualizări
1.001 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
7. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Halva de griş (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cremă de rom (Dulciuri > Creme)
16. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
19. Supă aurie de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ardei umpluţi cu urdă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Runza (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Varză creaţă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.