Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
7.026 vizualizări
997 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Castraveţi cu miez de nucă (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Cireşe confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
3. Harbuji muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
4. Cremă de vanilie cu rom la pahar (Dulciuri > Creme)
5. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Tiramisu (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
9. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Găluşte de pesmet cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Somon afumat cu pâine de secară (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Tocăniţă de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cornuleţe cu portocale (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
14. Peşte a Suisse (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
16. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Baclava grecească (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pătrate cu jeleu de coacăze (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
25. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
26. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
27. Peşte la tigaie cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.