Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.748 vizualizări
907 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
2. Prăjitură în patru părţi (Dulciuri > Prăjituri)
3. Murături asortate iraniene (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
4. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
8. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ochiuri cu mezeluri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Paste cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Stavrid pescăresc la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
19. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Aluat franţuzesc (Dulciuri > Aluaturi)
21. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Jumări cu ton şi vermut (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ghiveci picant (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
25. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu tăiţei (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.