Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
5.314 vizualizări
573 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pepeni muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
5. Chifteluţe de şalău sau cod (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Haşe de macrou afumat cu frişcă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
13. Varză bavareză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
15. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Găluşte de pesmet cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Clătite de ou (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
25. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
30. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.