Piure de avocado (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II)

Piure de avocado (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa.
Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
6.124 vizualizări
567 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de lămâie (II) (Dulciuri > Torturi)
2. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Baclava (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Avocado cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
10. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Bangers and mash (Cârnăciori cu piure) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
22. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
26. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi)
29. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.