Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II) |
Piure de avocado (II)
Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare. Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa. Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
7.603 vizualizări
Versiunea printabilă954 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 3. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 4. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri) 5. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri) 7. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte) 11. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi) 13. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Tort cu ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi) 15. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi) 16. Ochiuri cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi) 18. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 19. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 22. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 25. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume) 26. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume) 28. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |