Piure de avocado (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II)

Piure de avocado (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa.
Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
8.074 vizualizări
1.073 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crostini cu piure de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
4. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Urzici cu maioneză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
12. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
13. Coq au vin (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri)
20. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
21. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)
27. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Prăjitură caramel (II) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.