Piure de avocado (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II)

Piure de avocado (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa.
Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
7.964 vizualizări
1.055 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
2. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
6. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
19. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
22. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
23. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
25. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
27. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.