Piure de avocado (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II)

Piure de avocado (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa.
Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
6.063 vizualizări
559 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
6. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
14. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Piure de zmeură (Dulciuri > Creme)
17. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
18. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
20. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
21. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Coq au vin (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
27. Parfe cu cacao (II) (Dulciuri > Îngheţate)
28. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.