Piure de avocado (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II)

Piure de avocado (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa.
Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
8.155 vizualizări
1.092 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
2. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
6. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
8. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
11. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Piure de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
22. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tort de ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Piftie de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.