Supă de pătrunjel (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de pătrunjel (II)

Supă de pătrunjel (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 3 radacini de patrunjel (circa 375 g), 2 cepe, cam 130 g unt, 1 l zeama de legume (Knorr+apa), 1/2 l frisca nebatuta (sau smantana subtire), sare, piper proaspat macinat, nucsoara, 2 legaturi patrunjel verde, eventual putina faina + putin unt pentru legatul supei, frunzulite de patrunjel pentru garnisit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata radacinile de patrunjel, se taie bucatele si se calesc, impreuna cu ceapa tocata ceva mai mare, in doua linguri de unt incins, dupa care se sting cu zeama de legume si frisca nebatuta sau smantana.
Se lasa sa fiarba circa 15 minute la foc mic, se adauga sarea, piperul si nucsoara si se trece totul printr-o sita.
Patrunjelul verde se toaca marunt, se amesteca cu untul calit ramas, se incorporeaza in supa. Daca zeama nu are consistenta dorita, se mai adauga putina faina prajita in unt (in parti egale), care se amesteca in supa clocotita.
Se serveste fierbinte, garnisita cu frunzulite de patrunjel verde.
1.992 vizualizări
724 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.