Pesto Genovese (I) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto Genovese (I)

Pesto Genovese (I)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2-3 ceşcuţe cu frunze de busuioc, 3 linguriţe seminţe de pin, 2 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă sare, ulei de măsline, parmezan, roşii pentru garnitură.

Mod de preparare: Se pun toate ingredientele în robot, cu excepţia uleiului de măsline şi se amestecă până devine pastă. Pe măsură ce se mixează, se adaugă treptat uleiul până se absoarbe complet.

Se serveşte fierbinte, garnisit cu roşii.
12.271 vizualizări
1.077 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Paste cu fructe de mare (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tort cu zmeură (I) (Dulciuri > Torturi)
10. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
15. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
17. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
25. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.