Pesto Genovese (I) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto Genovese (I)

Pesto Genovese (I)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2-3 ceşcuţe cu frunze de busuioc, 3 linguriţe seminţe de pin, 2 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă sare, ulei de măsline, parmezan, roşii pentru garnitură.

Mod de preparare: Se pun toate ingredientele în robot, cu excepţia uleiului de măsline şi se amestecă până devine pastă. Pe măsură ce se mixează, se adaugă treptat uleiul până se absoarbe complet.

Se serveşte fierbinte, garnisit cu roşii.
12.752 vizualizări
1.189 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Omletă cu mere (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
6. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
9. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
15. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Tort cu portocale (I) (Dulciuri > Torturi)
17. Baclava (I) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
21. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
25. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
29. Dulceaţă de struguri (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
30. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.