Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pesto Genovese (I)
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2-3 ceșcuțe cu frunze de busuioc, 3 lingurițe semințe de pin, 2 căței de usturoi, 1/4 linguriță sare, ulei de măsline, parmezan, roșii pentru garnitură.

Mod de preparare: Se pun toate ingredientele în robot, cu excepția uleiului de măsline și se amestecă până devine pastă. Pe măsură ce se mixează, se adaugă treptat uleiul până se absoarbe complet.

Se servește fierbinte, garnisit cu roșii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.