![]()  | 
    
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Peşte grecesc | 
| 
     
    Peşte grecesc
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Grecia 
    
    Timp de preparare: 1 h 
     
    Complexitate: medie Ingrediente: 1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare. Mod de preparare: Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind. 
    6.007 vizualizări
    
     
    1.056 tipăriri 1 trimitere   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |