Orez a la Canton - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.
10.981 vizualizări
1.320 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
5. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Sparanghel în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Omletă cu mere (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Merlucius împachetat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
18. Muşchi cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Îngheţată uşoară (Dulciuri > Îngheţate)
20. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tochitură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi)
26. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cremă din albuşuri (Dulciuri > Creme)
28. Teriyaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Parfe cu căpşuni şi fistic (Dulciuri > Îngheţate)
30. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.