Orez a la Canton - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.
8.800 vizualizări
794 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
4. Fursecuri cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
5. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
6. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
7. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Scoici în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
12. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Prăjitură cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
14. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
15. Somon cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de gâscă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tochitură rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Tort cu nucă (Dulciuri > Torturi)
22. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Boeuf Bourguignon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Prăjitură fină cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
27. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
28. Tochitură moldovenească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.