Orez a la Canton - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.
10.408 vizualizări
1.159 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Prăjitură cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
3. Jambon cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
4. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
7. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Varză haiducească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Brânză cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
18. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
21. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Macaroane cu andive caramelizate (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Ciulama de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.