Orez a la Canton - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.
8.700 vizualizări
769 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ficat prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
3. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
8. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
9. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos de hrean fiert (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
21. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
22. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Harbuji muraţi (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
27. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.