Orez a la Canton - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.
10.802 vizualizări
1.260 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
3. Prăjitură cu gem şi cocos (Dulciuri > Prăjituri)
4. Cremă de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Clătite regale (Dulciuri > Clătite)
9. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tochitură rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tort de ciocolată Daniela (Dulciuri > Torturi)
18. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Tort de alune (Dulciuri > Torturi)
23. Merlucius cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
26. Angemacht (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
29. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
30. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.