Saramură de crap românesc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Saramură de crap românesc

Saramură de crap românesc

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 crap romanesc de aproximativ 2-3 kg, 3-4 rosii, 5 legsturi de patrunjel, 1 gogosar rosu, 2 ardei iuti (verzi), 3 lingurite delikat de legume, jumatate cutie suc de rosii, sare de bucatarie grunjoasa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele, fara cap, curatat de solzi (cu tot cu oase, nu file) se portioneaza, se da prin sarea grunjoasa si se coace pe gratar. Cand e gata, se pune intr-un vas si se acopera cu un stergar sau un capac. Se pun apoi pe gratar rosiile si gogosarul. Separat, se pregateste sosul, dupa cum urmeaza: Intr-o oala se fierb 2,5 l apa. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga delicatul si se fierbe, in continuare, la foc mic aproximativ 4 minute. Apoi, se adauga gogosarul si rosiile decojite si tocate marunt, sucul de rosii si ardeiul iute (dupa gust) lasandu-se pe foc aproximativ 5 minute. Se toaca marunt 3 legaturi de patrunjel, se adauga peste sos si se opreste focul, acoperindu-se oala cu un capac. Dupa aproximativ 4 minute se adauga pestele si cele 2 legaturi de patrunjel ramase, de asemenea, tocate mrunt. Se acopera oala cu un capac. Sarea folosita la gratar si delicatul sunt suficiente. Nu se mai adauga sare.
Se poate servi dupa aproximativ 10-15 minute, cu mamaliguta si vin alb sec.
3.190 vizualizări
755 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Crap călugăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Crap pe cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Iahnie de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Scrapple (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Piftie de crap (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Piftie de crap (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.