Scrapple - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Scrapple

Scrapple

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ficat de porc, inima de porc, carne de porc fara oase, apa, sare piper, faina, cornmeal.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun ficatul, inima si carnea intr-un vas adanc. Se acopera cu apa. Se fierbe si apoi se scurge carnea de apa. Se taie si apoi se toaca carnea, marunt se adauga sarea si piperul si se pune din nou la fiert. Se amesteca faina cu cornmealul. Compozitia se scurge incet intr-un vas de fiert, invartindu-se constant pentru a evita formarea de cocoloase. Se scade intensitatea focului si se lasa la foc, amestecandu-se frecvent, timp de aproape o ora, sau pana mixtura devine foarte subtire . Se umezesc felii de paine cu apa rece. Se pune Scrapple fierbinte pe ele. Se lasa la racit. Se pune apoi la prajit pana se rumeneste si devine crocant.
3.139 vizualizări
862 tipăriri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.