Năut gratinat - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Năut gratinat

Năut gratinat

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 200 g năut fiert, 4 roşii, 2 cepe, 100 g mozzarella, 4 linguri ulei de măsline, 1 foaie de dafin.

Mod de preparare: Se dau roşiile şi ceapa pe răzătoare (sau se toacă foarte mărunt în robot, blender, etc). Într-o tigaie, se pune uleiul şi, cînd s-a încins, se pun roşiile şi ceapa. Cînd ceapa este aproape înmuiată, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă tigaia cu un capac. Se lasă la foc mic încă 5 minute. Se unge o formă cu ulei, se pune năutul şi deasupra se toarnă sosul de ceapă şi roşii. Se agită forma ca să se amestece bine sosul cu năutul. Deasupra se acoperă cu felii de mozzarella şi apoi se dă la cuptor pînă se topeşte brînza.
7.716 vizualizări
1.016 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
30. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.