Năut gratinat - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Năut gratinat

Năut gratinat

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 200 g năut fiert, 4 roşii, 2 cepe, 100 g mozzarella, 4 linguri ulei de măsline, 1 foaie de dafin.

Mod de preparare: Se dau roşiile şi ceapa pe răzătoare (sau se toacă foarte mărunt în robot, blender, etc). Într-o tigaie, se pune uleiul şi, cînd s-a încins, se pun roşiile şi ceapa. Cînd ceapa este aproape înmuiată, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă tigaia cu un capac. Se lasă la foc mic încă 5 minute. Se unge o formă cu ulei, se pune năutul şi deasupra se toarnă sosul de ceapă şi roşii. Se agită forma ca să se amestece bine sosul cu năutul. Deasupra se acoperă cu felii de mozzarella şi apoi se dă la cuptor pînă se topeşte brînza.
7.828 vizualizări
1.044 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
14. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
23. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.