Năut gratinat - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Năut gratinat

Năut gratinat

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 200 g năut fiert, 4 roşii, 2 cepe, 100 g mozzarella, 4 linguri ulei de măsline, 1 foaie de dafin.

Mod de preparare: Se dau roşiile şi ceapa pe răzătoare (sau se toacă foarte mărunt în robot, blender, etc). Într-o tigaie, se pune uleiul şi, cînd s-a încins, se pun roşiile şi ceapa. Cînd ceapa este aproape înmuiată, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă tigaia cu un capac. Se lasă la foc mic încă 5 minute. Se unge o formă cu ulei, se pune năutul şi deasupra se toarnă sosul de ceapă şi roşii. Se agită forma ca să se amestece bine sosul cu năutul. Deasupra se acoperă cu felii de mozzarella şi apoi se dă la cuptor pînă se topeşte brînza.
7.403 vizualizări
913 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
22. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
25. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.