Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.415 vizualizări
711 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
3. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
4. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ciuperci scăzute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Somn la cuptor cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
13. Crochete de covrigei cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Salată de ciuperci cu şuncă şi avocado (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
19. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
23. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.