Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci |
Friptură ucraineană cu ciuperci
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras, sare, piper macinat. Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza. Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V. Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea. Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore. Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste. Se serveste cu paine alba, moale.
8.014 vizualizări
Versiunea printabilă1.144 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 2. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 3. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume) 4. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 5. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 6. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 7. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 9. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 10. Ciuperci umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi) 13. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 17. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi) 18. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 20. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Ciuperci la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Sarmale cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 28. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 30. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi) |