Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
8.375 vizualizări
1.246 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
6. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
16. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Sarmale cu orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cremă de ciuperci cu nuci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.