Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
8.573 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
4. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crap cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
21. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Cremă de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.