Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.309 vizualizări
684 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
11. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Pizza cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
14. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ruladă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.