Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.361 vizualizări
694 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ştrudel cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
5. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
9. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Pizza cu ciuperci şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
24. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sufleu de ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.