Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.672 vizualizări
774 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
4. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ouă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ruladă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Chifle umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Păpădie cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Sarmale cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ciuperci umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Chec aperitiv cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.