Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
8.448 vizualizări
1.263 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciuperci fripte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Ardei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
26. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.