Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.582 vizualizări
756 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Dovlecei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de ciuperci cu şuncă şi avocado (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Crap cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pasteta de ficat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Baghetă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.