Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
6.526 vizualizări
743 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cod cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
3. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
14. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cremă de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.