File de peşte cu brânză - reţetă tradiţională din Finlanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Finlanda » File de peşte cu brânză

File de peşte cu brânză

Reţetă tradiţională din Finlanda
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg file de somon (sau alt peşte), piper, sare, suc de lămâie, brânză, mentă, mărar.

Mod de preparare: Se asezonează fileurile cu piper, sare, mentă, mărar. Se crestează pe mijloc fileurile şi se umple cu brânză. Se prăjesc şi se servesc cu suc de lămâie.
5.414 vizualizări
705 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Vinete cu brânză de capră la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
26. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
28. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.