Cubuleţe de peşte dulci acrişoare - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Cubuleţe de peşte dulci acrişoare

Cubuleţe de peşte dulci acrişoare

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400 g biban file, sucul de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de sos de soia si doua linguri de otet, sare, piper alb macinat, coriandru, chimion macinat, ghimbir pudra (cate un varf de cutit), zahar dupa gust, patru linguri de ulei de arahide pentru prajit, un ou batut, 2 linguri si jumatate de amidon de porumb, 2 morcovi taiati romburi, 50 g mazare congelata, o jumatate de ceapa taiata cubulete, 150 g rosii pasate.

Mod de preparare: Pestele file se taie in cubulete, se stropeste cu suc de lamaie, sos de soia si otet, se lasa scurt sa se patrunda, se scoate din marinata, se condimenteaza cu sare, piper, celelalte condimente si zahar, dupa gust. Uleiul se infierbanta intr-un vas Wok, cubuletele de peste se dau prin ou apoi prin amidon, se prajesc in ulei se scot si se pastreaza calde.
In uleiul ramas se prajesc legumele, amestecand. Se toarna marinata si tomatele pasate si totul se pune la fiert. Se adauga cubuletele de peste in sos si se mai da un clocot.
Se potrivesc cu taitei de orez fierti,
6.064 vizualizări
1.188 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
5. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ouă cu pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.