Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.328 vizualizări
1.161 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Sirop de trandafiri (Băuturi > Siropuri)
16. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.