Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.598 vizualizări
1.215 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
9. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Sfârâială dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.