Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.555 vizualizări
1.208 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
9. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă cu gulii  (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.