Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.525 vizualizări
1.203 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.