Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.364 vizualizări
1.168 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sfârâială dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.