Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.570 vizualizări
1.209 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
16. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.