Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne |
Ciorbă rusească fără carne
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina. Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata. Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
12.937 vizualizări
Versiunea printabilă1.064 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 3. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Ciorbă cu gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 8. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme) 11. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme) 25. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Ciorbă de post cu zeamă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) |