Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.508 vizualizări
1.195 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de potroace cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.