Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.592 vizualizări
1.215 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
13. Tort fără ouă (Dulciuri > Torturi)
14. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
26. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.