Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
10.583 vizualizări
711 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de post cu zeamă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.