Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.365 vizualizări
1.168 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
19. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.