Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.366 vizualizări
1.168 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
6. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciorbă de potroace cu mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.