Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.574 vizualizări
1.210 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
8. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.