Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
11.287 vizualizări
782 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.