Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
10.947 vizualizări
744 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
13. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.