Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.444 vizualizări
1.182 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.