Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.596 vizualizări
1.215 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.