Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.553 vizualizări
1.208 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.