Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.542 vizualizări
1.205 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
8. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Omletă fără ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.