Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.566 vizualizări
1.209 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
23. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.