Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.572 vizualizări
1.209 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.