Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.581 vizualizări
1.213 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
5. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
18. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.