Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
10.218 vizualizări
672 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
14. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.