Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
10.340 vizualizări
687 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.