![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Chiftele spaniole |
|
Chiftele spaniole
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 600 g carne tocată, sos de roşii italian, 3 cepe, puţină făină, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se face un amestec obişnuit din tocătură, se prepară chiftele de mărime medie şi se rumenesc bine în ulei încins. Se toarnă sos de roşii, iar deasupra se presară rondele de ceapă, tăvălite prin făină şi rumenite în ulei încins.
11.050 vizualizări
1.249 tipăriri 7 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|