Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.315 vizualizări
1.201 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
5. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
6. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
12. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
13. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
14. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ardei umpluţi cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
20. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Creier pane cu sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.