Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
14.984 vizualizări
1.111 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
3. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
5. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
8. Clătite cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
11. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
12. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
13. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ţelină cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
20. Tort crocant cu mere (Dulciuri > Torturi)
21. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
22. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
30. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.