Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.508 vizualizări
1.248 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
3. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
12. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Peşte la cuptor cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
17. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
20. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
25. Cârnăciori mexicani (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
29. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.