Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.518 vizualizări
1.249 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
3. Supă cu specific francez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Îngheţată de căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
7. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Vişinată (Băuturi > Lichioruri)
10. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Sirop din coji de portocale (Băuturi > Siropuri)
12. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
15. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Tocăniţă de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Măsline umplute (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi)
25. Suc de soc şi vişine (Băuturi > Sucuri)
26. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
29. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.