Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
14.952 vizualizări
1.099 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tort norvegian cu îngheţată (Dulciuri > Torturi)
6. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
14. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
16. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
19. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Midii cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.