Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
13.222 vizualizări
692 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
4. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
5. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
6. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
7. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Vinete indiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
13. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
15. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
17. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)
19. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Mâncare de vinete cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tartă cu ananas (Dulciuri > Prăjituri)
23. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Cafea mexicană (Băuturi > Cafele)
25. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.