Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
13.375 vizualizări
718 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
5. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri)
6. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
10. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Raţă prăjită cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
18. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
19. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Vinete indiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)
24. Colcannon (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
27. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.