Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.512 vizualizări
1.249 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
5. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
10. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
11. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)
13. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
15. Mazăre cu frigănele (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Cremă de zahăr ars cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
18. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Bomboane de cafea cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
25. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Andive cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Calcan fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.