Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.021 vizualizări
1.122 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
7. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos Salsa Yucateca (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
11. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Tort norvegian cu îngheţată (Dulciuri > Torturi)
23. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
24. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
26. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.