Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
13.047 vizualizări
675 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
2. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme)
3. Scoici în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
6. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Andive cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Chiftele din cartofi cu tărîţe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume)
16. Sos de mărar cu iaurt (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
22. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Bomboane colorate pentru ornat (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
28. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.