Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.537 vizualizări
1.256 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
2. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
7. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
8. Scrumbie marinată cu mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
18. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
23. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
24. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
26. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Scoici cu vin alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.