Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.513 vizualizări
1.249 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte la cuptor cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
3. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Cozonac bucovinean (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
5. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
9. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de căpşuni, zmeură, fragi (Dulciuri > Îngheţate)
12. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
20. Smochine desert (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
22. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
24. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
29. Sparanghel măcelăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.