Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.495 vizualizări
1.241 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
3. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
5. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
10. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
12. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
14. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Poale în brâu cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.