Pulpă de porc la tavă cu legume pasate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de porc la tavă cu legume pasate

Pulpă de porc la tavă cu legume pasate

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg pulpă de porc, 2 cepe, 500 g roşii, 1 pahar de vin, putina nucşoară, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea spălată şi zvântată, presarată cu sare şi piper, se pune într-o cratiţă şi se dă la cuptor la foc potrivit circa 45 minute.

În timp ce se frige carnea, se taie ceapa în rondele, se curăţă roşiile de pieliţe, se taie, se amestecă şi se pun peste carnea rumenită. Se adaugă vinul şi nucşoara rasă. Se acoperă cratiţa şi se pune din nou la cuptor timp de o oră.

Când carnea este bine pătrunsă, se scoate şi se aşează pe un platou. Sosul se pasează şi se serveşte împreună cu friptura sau în sosieră.
1.876 vizualizări
497 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.