Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.705 vizualizări
1.178 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
2. Pizza cu muşchi de căprioară (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
10. Deliciu de ciocolata cu blat de nuci (Dulciuri > Torturi)
11. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
13. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
14. Spaghete picante (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Fasole verde cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Tortul bunicii (Dulciuri > Torturi)
22. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
23. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)
24. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Klafoutis cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
29. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.