Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.095 vizualizări
1.290 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salam de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
2. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ouă umplute picante (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
11. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ruladă de curcan cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Alivenci moldoveneşti (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Portocale umplute cu căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tort caramel (Dulciuri > Torturi)
21. Lichior de căpşuni (Băuturi > Lichioruri)
22. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Pizza Tonno-Ciuff (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.