Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.325 vizualizări
1.079 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tort de nuci cu bonetă de frişcă (Dulciuri > Torturi)
6. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Caş proaspăt cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sacul lui Moş Crăciun (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
18. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pizza Carbonara (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pizza cu muşchi de căprioară (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Cremă de portocale (Dulciuri > Creme)
26. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.