Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.112 vizualizări
1.013 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
3. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Tocăniţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
8. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
9. Limbă cu castraveciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
17. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Calzone cu legume şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tort de grapefruit (Dulciuri > Torturi)
20. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
21. Prăjitură de orez cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
22. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
30. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.