Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.398 vizualizări
1.094 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Campari Orange (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
5. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
6. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
16. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Orez cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Omletă cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
22. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Îngheţată de caise (Dulciuri > Îngheţate)
30. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.