Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.127 vizualizări
1.298 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Îngheţată de căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
4. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Budincă de spanac cu franzelă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
20. Pizza cu muşchi de căprioară (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
22. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
24. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
25. Macaroane cu broccoli (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Corn cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
27. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
28. Cotlet umplut cu cârnaţi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
30. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.