Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.184 vizualizări
1.318 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată festivă de citrice (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
8. Cartofi noi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Dulceaţă de portocale (Conserve de fructe > Dulceaţă)
11. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume)
16. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme)
18. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de legume bulgărească (Salate > Salate de legume)
20. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
22. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ruladă cu frişcă şi zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
30. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.