Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău |
Balmoş ca pe Rarău
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare. Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul. La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.630 vizualizări
Versiunea printabilă1.165 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Kalakukko (plăcintă cu hering) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 5. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri) 7. Morcovi tineri (carote) cu unt (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Tocăniţă cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Tort cu cremă de nuci (Dulciuri > Torturi) 12. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume) 13. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi) 15. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Cremă de zahăr ars pentru foi (Dulciuri > Creme) 21. Creier în cocă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri) 26. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri) 29. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 30. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |