Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
10.934 vizualizări
968 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Zacuscă de gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Peşte la cuptor cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Risotto cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
9. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Îngheţată de căpşuni, zmeură, fragi (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Cremă de castane cu gelatină (Dulciuri > Creme)
18. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
22. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Ciuperci umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cartofi noi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Chifle umplute cu pastă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
29. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Plăcintă macedoneană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.