Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.010 vizualizări
1.267 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
2. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
7. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
15. Merlucius împachetat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pere cu cremă (Dulciuri > Creme)
20. Scoici cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Melci cu cartofi egipteni (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tocăniţă călugărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.