Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.034 vizualizări
1.274 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Eclere cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
16. Castraveţi remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Tort de alune cu frişcă şi cafea (Dulciuri > Torturi)
22. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.