Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.753 vizualizări
1.190 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă macedoneană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulouri cu cremă de castane (Dulciuri > Prăjituri)
7. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
8. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Caserolă cu ton şi broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
14. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Tocăniţă de văcuţă cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
20. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ficat, măduvioară, fudulii, momiţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Gogoşele cu gem de caise (Dulciuri > Gogoşi)
27. Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.