Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.630 vizualizări
1.165 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Kalakukko (plăcintă cu hering) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
7. Morcovi tineri (carote) cu unt (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Tocăniţă cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Tort cu cremă de nuci (Dulciuri > Torturi)
12. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
13. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
15. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Cremă de zahăr ars pentru foi (Dulciuri > Creme)
21. Creier în cocă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri)
26. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)
29. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
30. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.