Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
12.096 vizualizări
1.290 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Zacuscă de ghebe (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Spaghete Carbonara (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Melcişori cu nucă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
14. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Crumble cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
22. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
25. Barmbrack (Pâine irlandeză cu fructe uscate) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Tortul bunicii (Dulciuri > Torturi)
29. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.