Raţă cu miere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Raţă cu miere

Raţă cu miere

Ingrediente: O rata de 1,5 kg, 150 g miere poliflora, 100 g unt, o lamiie, sare, piper, 2 cuisoare pisate, o cutie compot de ananas.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Rata se curata bine, se spala si se asaza in tava unsa cu putin unt. 100 g unt se topeste, se amesteca cu mierea si se lasa sa se topeasca. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamiie, piperul si cuisoarele pisate. Se unge rata cu 2-3 linguri din acest sos si se baga la cuptor. Peste 20 min se unge rata din nou cu 2 linguri din acest sos. Dupa 30 min se toarna restul de sos, se mai pun 100 ml apa in tava. Se intoarce rata pe toate partile pentru a se frige bine si se unge mereu cu sosul din tava. Se scoate rata iar in sosul din tava se prajesc rondele de ananas din compot, scurse de zeama.
Pe un platou se aranjeaza ananasul apoi se pune rata rumenita. Este o mincare pentru o masa festiva.
3.463 vizualizări
805 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
9. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
21. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
23. Supă de scoici (midii, stridii) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
26. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.