Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras

Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 pulpe mari de pui, 200 g porumb dulce, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 100 g unt, 1 ceapa rosie mare, 3 catei de usturoi, 2 linguri miere, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingura oregano uscat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curata pulpele, parleste-le la flacara aragazului, spala-le, scurge-le de apa si sterge-le cu servetele absorbante. Presara-le cu sare si piper, apoi impaneaza-le cu feliute de usturoi. Amesteca mierea cu zeama de lamaie, adauga oregano si amesteca bine. Unge pulpele de pui cu acest amestec, pune-le intr-un castron, acopera-l cu folie de plastic si pune-l la frigider pentru 30 de minute. |ntre timp, curata ceapa, spal-o, toac-o marunt si caleste-o 3-4 minute in unt. Pune in tigaie peste ceapa ardeiul gras curatat, spalat si taiat julienne. Adauga porumbul, presara cu sare si piper si prajeste-le 8-10 minute la foc potrivit spre mic. Scoate cele din tigaie, scurgandu-le bine de grasime, pune-le pe un platou, acopera-le cu un capac si pastreaza-le la cald. |n grasimea ramasa prajeste pulpele de pui, la foc potrivit, 20 de minute. |ntoarce-le pe toate partile de 3-4 ori, din cand in cand, pana cand se rumenesc frumos.
Serveste cate o pulpa de pui la o portie cu garnitura de porumb si ardei gras si stropeste totul cu grasimea ramasa in tigaie.
4.128 vizualizări
514 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.