Piept de mînzat umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de mînzat umplut

Piept de mînzat umplut

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne, 3-4 buc. ceapa, o lingura pesmet, o lingura vin, 1 ou, grasime, sare, piper, verdeata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care se pune umplutura. La ½ kg. de carne tocata, se adauga o lingura plina cu pesmet, o ceapa tocata fin si inabusita in grasime, o lingura de vin, sare, piper, verdeata tocata si un ou crud. Se omogenizeaza amestecul, se umple pieptul si se coase cu ata de bumbac. Se unge friptura cu putina grasime, se pune intr-o tava cu citeve bucatele de slanina, in restul de ceapa taiata in felii. Se acopera cratita si se da la cuptor cu foc potrivit. Cind s-a rumenit, se adauga apa calda sau zeama de carne (atit cit sa acopere carnea pina la jumatate). Se lasa sa fiarba inabusit cam 1,5 ore. Cind este gata, se lasa friptura sa se raceasca, se scoate ata, apoi se taie in felii late. Se serveste cu sosul din tava, cu garnitura de macaroane sau cu piure de legume.
1.283 vizualizări
369 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
16. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
17. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.