Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de mînzat umplut

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne, 3-4 buc. ceapa, o lingura pesmet, o lingura vin, 1 ou, grasime, sare, piper, verdeata.

Mod de preparare: Se alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care se pune umplutura. La ½ kg. de carne tocata, se adauga o lingura plina cu pesmet, o ceapa tocata fin si inabusita in grasime, o lingura de vin, sare, piper, verdeata tocata si un ou crud. Se omogenizeaza amestecul, se umple pieptul si se coase cu ata de bumbac. Se unge friptura cu putina grasime, se pune intr-o tava cu citeve bucatele de slanina, in restul de ceapa taiata in felii. Se acopera cratita si se da la cuptor cu foc potrivit. Cind s-a rumenit, se adauga apa calda sau zeama de carne (atit cit sa acopere carnea pina la jumatate). Se lasa sa fiarba inabusit cam 1,5 ore. Cind este gata, se lasa friptura sa se raceasca, se scoate ata, apoi se taie in felii late. Se serveste cu sosul din tava, cu garnitura de macaroane sau cu piure de legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.