Clătite umplute cu cârnaţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Clătite umplute cu cârnaţi

Clătite umplute cu cârnaţi

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: Coca: 200 g de făină, 1/4 l de lapte, 2 ouă, sare.
Umplutura: 2 cepe, 2 linguri de ulei, 100 g de castravete, 300 g de cârnaţi olteneşti (sau alţi cârnaţi), 5 măsline verzi umplute cu ardei, sare, boia dulce de ardei, 1 lingură de făină, 65 ml de zeamă de carne, 50 g de margarină, 4 linguri de mărar verde tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amestecă bine laptele cu ouăle, făina şi sarea. Se lasă aluatul să se odihnească circa 30 min.

Ceapa se curăţă, se taie inele subţiri şi se căleşte în ulei încins. Se adaugă castravetele curăţat şi tăiat în fâşii subţiri, cârnaţii tăiaţi în felii subţiri, măslinele tăiate şi ele mărunt. Se presară cu sare şi boia şi se mai amestecă pe foc 2-3 min.

Se toarnă făina desfăcută cu puţină apă şi se lasă să prindă culoare, amestecând continuu. Se sting toate cu zeama de carne şi se lasă pe foc până se încheagă compoziţia.

Se unge o tigaie cu puţină margarină (sau ulei), se toarnă cu polonicul din aluat, se presară cu mărar tocat şi se prăjesc foi de clătită (potrivit de groase) pe ambele părţi. Se scot din tigaie, se umplu cu compoziţia de cârnaţi şi se rulează.

Se servesc calde, cu salată de varză roşie.
6.223 vizualizări
611 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
10. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
11. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
12. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Varză bavareză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Cârnaţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
30. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.