Peşte cu sos la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte cu sos la cuptor

Peşte cu sos la cuptor

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3 kg, ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata pestele bine si dupa preferinta se pastreaza si capul. Se cresteaza usor pe ambele parti, dupa care se unge cu foarte putin ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, iar intre crestaturi se pune ceapa taiata in cercuri si usturoiul taiat feliute mici, dar nu foarte subtiri.In interiorul pestelui se pune ceapa taiata marut, mixata cu ustuoiul ce trebuie pisat si cu cimbru. Se incalzeste bine cuptorul cel putin 20 min inainte de a baga pestele la cuptor.Pestele odata pregatit, trebuie acoperit in folia de aluminiu foarte bine in asa fel incit sosul sa nu curga afara. Se serveste cu cartofi noi si mujdei de usturoi, mamaliga, eventual lamiie.
3.061 vizualizări
409 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
24. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.