Pârjoale umplute cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Pârjoale umplute cu brânză

Pârjoale umplute cu brânză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g carne tocata de vita, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 100 g branza telemea (de oaie), 1 ou, sare, piper, boia dulce, 1 lingurita oregano (uscat), 5 linguri ulei, 1 castravete, 1 conserva mica cu boabe de porumb (285 g), 1/2 legatura marar verde, 2 linguri otet alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, iar branza se taie in 8 cubulete. Se framanta bine carnea tocata cu oul, ceapa, usturoiul si condimentele si, cu mainile ude, se fac 8 parjoale (chiftele mai mari), introducandu-se apoi in mijlocul fiecareia cate-un cubulet de branza. Se prajesc in trei linguri de ulei incins, rumenindu-le pe fiecare parte, dupa care se da focul mai mic si se mai lasa 10 minute sa se patrunda.
Se curata castravetele, se taie felii subtiri si se amesteca cu boabele de porumb (scurse) si mararul tocat marunt. Deasupra se toarna un sos preparat din uleiul ramas, otet, sare si piper.
Salata astfel preparata se serveste impreuna cu parjoalele fierbinti.
2.365 vizualizări
714 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
19. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
22. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
23. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
25. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
26. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
27. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
30. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.