Papanaşi din lapte bătut sau iaurt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Papanaşi din lapte bătut sau iaurt

Papanaşi din lapte bătut sau iaurt

Ingrediente: 200 ml iaurt sau lapte batut, 50 g gris, 30 g unt, un ou, un virf de cutit sare, coaja de lamiie, 3 linguri untdelemn sau 50 g unt, 30 g pesmet, zahar pudra si vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o craticioara se freaca bine iaurtul sau laptele batut cu oul intreg, untul, sarea coaja de lamiie si grisul;craticioara se trece apoi pe foc si se amesteca intruna, 8-10 minute, pina cind fierbe grisul si se ingroasa compozitia.Se poate consuma ca atare sau se lasa sa se raceasca putin.Intre timp se prajeste putin pesmetul in 50 g unt, apoi se iau cu lingura din compozitie galuste lunguiete, care se asaza la marginea pesmetului (ca sa nu se incarce prea tare), se intorc usor cu lingura, deoarece compozitia este moale si se asaza intr-un vas termorezistent unele linga altele (nu suprapuse).Se pudreaza cu zahar vanilie si vasul se introduce in cuptor, unde se lasa 5-6 minute ca sa se infierbinte papanasii, apoi se servesc.
2.934 vizualizări
683 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.