Pâine umplută provensală - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pâine umplută provensală

Pâine umplută provensală

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 pîine mare rotundă (de casă), 2 cepe, 2 ardei graşi roşii, 3 dovlecei, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, 2 vinete, 3 roşii, 200 g brînză de oaie, 4 felii de şuncă sau jambon, 1 crenguţă de cimbru proaspăt, 2 căţei de usturoi, 10 frunze de busuioc, sare, piper măcinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curăţaţi ceapa şi ardeii, tăiaţi-le cubuleţe şi căliţi-le 5 minute în uleiul incins. Spălaţi dovleceii şi vinetele şi tăiaţi-le rondele subţiri. Tăiaţi roşiile bucăţi, tocaţi cimbrul, usturoiul şi jumătate din frunzele de busuioc şi puneţi-le pe toate în tigaie. Adăugaţi sare şi piper şi lăsaţi-le să fiarbă încet, cu capac, circa 30 de minute. Răsturnaţi-le într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă.
Tăiaţi pîinea în două pe orizontală, scoateţi miezul din mijloc, introduceţi umplutura de legume şi acoperiţi-o cu brînză telemea tăiată felii. Presăraţi peste brînză frunzuliţele de busuioc rămase şi şunca tăiată fîşii şi aşezaţi deasupra jumătatea superioară a pîinii.
Înveliţi pîinea umplută cu folie de aluminiu şi daţi-o 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C. Lăsaţi-o să se răcească, tăiaţi-o felii groase şi serviţi-o imediat.
4.312 vizualizări
763 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
6. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
11. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ardei umpluţi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.