Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval

Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 vinete frumoase, 4 rosii, 4 catei de usturoi, o ceapa, doi bulgari de mozzarela sau 500 g cascaval moale, o lingurita de nucsoara rasa, 5 linguri de untdelemn de masline, sare, piper, 2 fire de tarhon verde sau uscat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se oparesc rosiile, se curata de pielita, se taie in doua si li se scot semintele. Se toaca in bucati mai mari. Se curata usturoiul si se da pe razatoarea mica. Intr-o cratita cu fundul drept, se pune untdelemnul la incins si se calesc ceapa si usturoiul pana devin sticloase. Adaugati rosiile tocate si tarhonul tocat sau faramitat, puneti sare, piper si lasati sa mijoteasca 15 minute.
Porniti cuptorul. Intre timp, spalati vinetele si stergeti-le cu un stergar. Taiati-le in felii regulate (cam de 1,5 cm grosime). Ungeti-le cu untdelemn de masline pe ambele parti. Bagati-le la cuptor pe un gratar antiadeziv (tava de teflon) si lasati-le sa se rumeneasca 5 minute pe ambele parti. Puneti pe fiecare felie de vanata o felie de Mozzarella sau cascaval, iar deasupra puneti tocatura de rosii. Bagati-le din nou la cuptor 5 minute.
Cand le serviti, presarati-le cu nucsoara rasa.
2.385 vizualizări
706 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.