Mâncare de dovlecei cu pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncare de dovlecei cu pui

Mâncare de dovlecei cu pui

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 piepturi de pui, 2 dovlecei, 1 vânătă, 2 ardei graşi, 1 ceapă, 500 g ciuperci, 250 g roşii cherry galbene, 300 ml vin alb, 2 căţei de usturoi, boia iute, pudră de scorţişoară, ghimbir ras, sare, piper, ulei de măsline, busuioc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Piepturile de pui se spală, se dezosează şi se taie în bucăţi mai mici. Se încing patru linguri de ulei într-o cratiţă, se pun bucăţile de pui şi se prăjesc. Se scot cu o spumieră şi se ţin la cald. Peste uleiul din cratiţă se toarnă încă două linguri de ulei şi se lasă să se încingă.

Se pun feliile de dovlecei şi cele de vânătă, prăjindu-le cât să se înmoaie. Se adaugă ciupercile tăiate în felii mai groase, un sfert de cană de apă şi se lasă la prăjit.

Când sosul format în cratiţă a scăzut, se adaugă ardeii şi ceapa tăiate în cubuleţe, usturoiul tăiat în felii, sarea, piperul şi un sfert de linguriţă de ghimbir ras. Se călesc timp de zece minute, se adaugă roşiile cherry tăiate în jumătăţi, un vârf de cuţit de pudră de scorţişoară şi boiaua iute.

Se toarnă vinul, se pun bucăţile de pui, busuiocul tocat şi se fierb încă zece minute.

Mâncarea se serveşte imediat, schimbându-şi complet gustul, dacă este reîncălzită.
6.654 vizualizări
374 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.