Gulii umplute cu carne de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Gulii umplute cu carne de vacă

Gulii umplute cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10-15 buc. gulii, 10 linguri de carne tocata, 1-2 linguri orez, untura, brinza rasa, zeama de carne.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita cit sa le acopere. Se fierb acoperite. Din gulia fiarta se scoate miezul cu o lingurita, se da prin sita si se amesteca cu tocatura de carne. Se umplu apoi guliile cu carne tocata,amestecata cu orez, se aseaza intr-o tava, se presara deasupra brinza rasa, se stropesc cu untura si se dau la cuptor.
Se servesc cu zeama de carne din sosiera.
2.760 vizualizări
879 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.