Friptură de mînzat la tavă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de mînzat la tavă

Friptură de mînzat la tavă

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 felii de carne manzat, groase de un deget, condimente, sare, piper, boia, oregano (optional), 3-4 catei de usturoi, 1 ardei gras, 1 cutie de rosii decojite, verdeata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se aseaza felile de carne in tava, se condimenteaza dupa gust, se stropeste cu ulei (o cescuta) si apoi se toarna o cana de apa. Se da la cuptor cam 30 min,, timp in care se mai intorc odata si se mai toarna putina apa, daca scade. Caliti usturoiul intr-o tigaie cu putin ulei si ardeiul taiat marunt, se picura apa ca sa se inmoaie si spre sfarsit se adauga rosiile decojite taiate marunt si un pahar de vin alb, acrisor. Se lasa sa fiarba sosul si, cand gustati ca in cuptor carnea s-a fiert, turnati acest sos, mai lasati in cuptor sa scada (puteti sa mai puneti suc de rosii sau vin, daca doriti cu sos mai mult).
Se serveste calda, cu piure sau pilaf de orez sau cartofi natur, cu sosul alaturi si verdeata deasupra.
11.463 vizualizări
597 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
23. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.