Frigărui marinate cu mirodenii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Frigărui marinate cu mirodenii

Frigărui marinate cu mirodenii

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 900 g carne de vita, 2 dovlecei, 12 ciuperci.
Pentru marinata - 5 cepe albe, 3 catei de usturoi, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri miere lichida, 5 linguri sos de soia, 1 lingura ghimbir dat pe razatoare, cateva picaturi de sos iute (Tabasco), 2 cuisoare, rozmarin si cimbru (proaspete). Pentru sos - 2 ardei grasi galbeni, 150 g telemea, 100 g branza de vaci neteda, 2 linguri ulei de masline, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Preparati marinata: puneti toate ingredientele intr-un castron mare, impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Turnati peste ele un pahar cu apa calda si amestecati-le bine. Adaugati carnea taiata bucatele (cuburi), amestecati din nou, acoperiti vasul cu un capac si lasati carnea sa se marineze la rece, cel putin 6 ore. Coaceti ardeii, curatati-i de pielita si de seminte, taiati-i bucati si zvantati-i cu hartie absorbanta. Maruntiti-i in mixer impreuna cu telemeaua taiata cubulete si cu branza de vaci, incorporati in piureul astfel obtinut uleiul si bagati amestecul la frigider. Montati frigaruile alternand bucatile de carne marinata cu rondele de dovlecei si jumatatile de ciuperci, prajiti-le 10 minute pe gratar (eventual in cuptor, sub gril), intorcandu-le mereu, si serviti-le cu sosul de ardei si branza.
3.176 vizualizări
464 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
4. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
5. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Frigărui indoneziene (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cremă de scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
13. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
17. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
18. Frigărui asortate (Mâncăruri > Fripturi)
19. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
20. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
21. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Legume marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Vinete marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cotlete de miel marinate (Mâncăruri > Fripturi)
26. Frigărui cu cârnăciori (Mâncăruri > Fripturi)
27. Frigărui cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pulpă de miel marinată cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.