Ficat de gâscă natur - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Ficat de gâscă natur

Ficat de gâscă natur

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un ficat de gâscă, unt, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege un ficat frumos, proaspăt şi alb. Se curăţă şi se ţine 2 ore în apă puţin sărată. Se şterge uşor cu o cârpă şi se aşează într-o cratiţă cu unt. Se acoperă şi se dă la cuptor, la foc moale.

Se ţine cam 25-30 min. la cuptor, în funcţie de mărime. Când e gata, se presară cu sare, şi se serveşte rece sau cald, după gust.
2.750 vizualizări
596 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
21. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.