Curcan umplut cu castane (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Curcan umplut cu castane (II)

Curcan umplut cu castane (II)

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Doua cepe, 50 g unt, 150 g kaiser, 200 g pulpa porc tocata, 100 g slanina porc, un mar, 1 g de amestec de piper, scortisoara, nucusoara si cuisoare, 30 de castane fierte, un curcan de 4 kg golit si legat, o foie fina de slanina (pe lung nu pe lat), ulei, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie solzi. Se taie kaiserul in cubulete. Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si kaiserul. Se adauga pulpa de porc si slanina tocate. Se continua prajirea domoala amestecandu-se. Se curata marul si se scot semintele. Se toaca mare. Se adauga in cratita. Se adauga mirodeniile. Se scoate de pe foc si se adauga castanele taiate marunt. Se amesteca umplutura. Se umple curcanul pe la gat, tasandu-se bine. Se coase deschizatura. Se pune foaia de slanina pe pieptul curcanului si se leaga cu o ata de bucatarie. Se unge lejer curcanul cu ulei. Se pune intr-o tava mare la cuptor (170 grade C). Cam 20 de minute la fiecare jumatate kg. Se intoarce pasarea adeseori ca sa se coloreze pe toate partile. Se serveste decupata cu umplutura la mijloc.
Ca garnitura: feli de mar sotate in unt si castane intregi fierte sau un piure de telina.
5.020 vizualizări
769 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
21. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.