Crap umplut cu verdeaţă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap umplut cu verdeaţă

Crap umplut cu verdeaţă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 2 cepe mijlocii, 100 ml ulei, sare, piper.
Pentru garnitura: 5-6 cartofi, 1 ceapa, 250 g pastai verzi, 2 morcovi, 1 radacina de telina, 1 cutie rosii decojite, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se ia crapul si se curata de solzi, i se scot intestinele si se taie capul si coada. Se spala, iar apoi se lasa sa se scurga. Se unge cu ulei si se freaca cu sare si piper.
Se pregateste umplutura din 2 cepe, patrunjel si marar, care se freaca toate cu sare.
Se umple apoi crapul si se fixeaza burta cu scobitori pentru a nu se desface la cuptor.
Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si in care se adauga putina apa si se da la cuptor la foc moderat, avand grija sa stropim crapul din cand in cand cu zeama din tava.
Se curata cartofii, morcovii, telina, pastaile, ceapa si se adauga in tava dupa 45 de minute.
Se adauga sare, piper si rosiile decojite cu 10 minute inainte de a opri focul.
Se serveste cu lamaie si verdeata.
1.793 vizualizări
715 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
15. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
16. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
18. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Crap călugăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Crap pe cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.