Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap umplut cu verdeață
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 2 cepe mijlocii, 100 ml ulei, sare, piper.
Pentru garnitura: 5-6 cartofi, 1 ceapa, 250 g pastai verzi, 2 morcovi, 1 radacina de telina, 1 cutie rosii decojite, sare, piper.

Mod de preparare: Se ia crapul si se curata de solzi, i se scot intestinele si se taie capul si coada. Se spala, iar apoi se lasa sa se scurga. Se unge cu ulei si se freaca cu sare si piper.
Se pregateste umplutura din 2 cepe, patrunjel si marar, care se freaca toate cu sare.
Se umple apoi crapul si se fixeaza burta cu scobitori pentru a nu se desface la cuptor.
Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si in care se adauga putina apa si se da la cuptor la foc moderat, avand grija sa stropim crapul din cand in cand cu zeama din tava.
Se curata cartofii, morcovii, telina, pastaile, ceapa si se adauga in tava dupa 45 de minute.
Se adauga sare, piper si rosiile decojite cu 10 minute inainte de a opri focul.
Se serveste cu lamaie si verdeata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.