Clătite umplute cu broccoli şi şuncă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Clătite umplute cu broccoli şi şuncă

Clătite umplute cu broccoli şi şuncă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru clatite: 400 ml lapte, 125 g faina, 3 oua, 1 lingura ulei, 30 g cascaval ras, 45 g unt, 1 varf de cutit zahar, 1/2 lingurita sare.
Pentru umplutura: 200 g broccoli, 2 felii sunca, 250 g branza de vaci scursa bine, 2 linguri smantana, 2 galbenusuri, 1 lingura faina, nucsoara rasa, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un castron se prepara aluatul de clatite: faina si zaharul se amesteca cu ouale, dupa care se toarna putin cate putin laptele rece si uleiul. Se acopera cu un stergar, se lasa o ora sa se odihneasca si se strecoara printr-o sita.
Broccoli, desfacut buchetele, se fierbe 10 minute in aburi.
Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu unt o forma de budinca. Intr-un bol mai mare se amesteca faina cu branza de vaci bine stoarsa, cu smantana si cu galbenusurile, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si apoi se incorporeaza buchetelele de broccoli si sunca taiata cubulete. In aluatul preparat anterior, se amesteca 20 g de unt topit si apoi se prajesc clatitele (cate 3 minute), ungand tigaia cu cate-o bucatica de unt. Se umplu cu amestecul de broccoli si branza, se ruleaza, se asaza in forma, se presara cu cascaval ras si se baga la cuptor.
Se lasa 10 minute sa se rumeneasca si se servesc imediat.
2.793 vizualizări
820 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
15. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.