Bulete de carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Bulete de carne

Bulete de carne

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g pulpa de porc, patrunjel, citeva frunze menta, sare, piper, faina, 6 linguri ulei, o lingurita migdale, 250 g orez.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica. Se formeaza bulete de marimea unei prune, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit putin, se scurg de grasime, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa dea citeva clocote. Se servesc foarte fierbinti impreuna cu orez fiert.
4.633 vizualizări
567 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.