Zacuscă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Zacuscă (I)

Zacuscă (I)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 vinete mari, 30 de gogosari, 10 ardei grasi carnosi, 1 kg ceapa curatata, 1 l untdelemn de buna calitate, 1 l pulpa de rosii, sare, piper, 2 lingurite de salicilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un litru de ulei incins, se prajeste ceapa tocata. Se spala gogosarii, se curata de codite si seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste ceapa prajita. Se lasa sa mijoteasca pe marginea sobei sau pe aragaz, la flacara mica. Ardeii grasi mai intai se coc si se curata de pielite, de seminte si de codite, apoi se dau prin masina de tocat carne. Se toarna si acestia peste ceapa prajita. Vinetele se coc, se curata de coaja, se toaca, se adauga in restul compozitiei. Se adauga rosiile curatite de pielita si date prin masina de tocat carne. Se amesteca totul, se sareaza, se pipereaza, se pune salicilatul, se amesteca bine. Se fierbe, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Nu e voie ca zacusta sa se prinda de fundul cratitei. Produsul e gata cand uleiul incepe sa iasa la suprafata. Se pune fierbinte in sticle gata incalzite, se leaga si se lasa in servete groase, pana a doua zi.
5.652 vizualizări
599 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.