Tort de clătite cu peşte afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Tort de clătite cu peşte afumat

Tort de clătite cu peşte afumat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 cana de faina, 1 ou amestecat usor, 1 1/2 cana lapte, grasime pentru prajit.
Umplutura: 1 lingura de marar verde tocat, 2 lingurite menta proaspat tocata (facultativ), 1-2 linguri suc de lamaie, 200 g peste afumat dezosat (batog, crap, etc.) si fara piele, taiat in felii subtiri, 150 g branza de vaci grasa, 1 lingura smantana.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se cerne faina intr-un castron si se face o gaura la mijloc. Se amesteca oul cu laptele, apoi se incorporeaza putin cate putin in faina, amestecand cu o lingura de lemn. Se acopera castronul cu un capac si se lasa sa stea 30 de minute.
Umplutura: Se amesteca branza de vaci intr-un castron (eventual cu mixerul), pana devine o crema. Se adauga smantana, mararul, menta, sucul de lamaie. Se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena. Se acopera si se baga la frigider, pana la folosire.
Se coc clatitele, punand cate 2-3 linguri de aluat intr-o tigaie unsa usor cu grasime, care se reinnoieste din cand in cand. Se ia cate o clatita, se unge cu compozitia de branza, se pun deasupra feliute de peste afumat, se mai pune o clatita, pana se termina.
Se garniseste deasupra cu gogosar rosu taiat feliute sau cu marar. Se serveste cu salata verde.
Cand se da la masa, se taie felii, ca tortul.
1.921 vizualizări
683 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
13. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
22. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
28. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.