Supă de roşii cu fenicul - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de roşii cu fenicul

Supă de roşii cu fenicul

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg roşii, 1 fir de praz, 1 bucată de fenicul, 500 g fasole verde, 1 ţelină, 2 morcovi, pastă de tomate, 1 ardei iute mic, 2 căţei de usturoi, seminţe de chimen, 3 linguri ulei de măsline, sare, piper, 1 frunză de dafin, iaurt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fasolea verde se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se fierbe în apă cu sare.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă prazul, usturoiul, feniculul şi ardeiul iute, toate tăiate mărunt.
Se călesc pînă cînd se înmoaie prazul, se adaugă morcovii şi ţelina date pe răzătoare. Se mai că­lesc cinci minute şi se opreşte focul.
Într-o oală se pun la fiert doi litri de apă şi, cînd a început să clocotească, se pun legumele călite.
Se condimentează, se fierbe pînă cînd se înmoaie legumele, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe, frunza de dafin şi două linguri de pastă de tomate.
Se fierbe timp de 15 minute, se ia oala de pe foc, se scoate frunza de dafin şi se pasează legumele. Se pune din nou pe foc, se adaugă o linguriţă de seminţe de chimen, fasolea verde şi se mai fierbe cinci minute.
Se serveşte fierbinte sau rece, cu smîntînă sau iaurt.
2.094 vizualizări
549 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.