Supă cremă de andive cu alune - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de andive cu alune

Supă cremă de andive cu alune

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g andive, 4 cepe verzi, 3 linguri de untdelemn, 750 ml apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, 200 g smantana groasa, 100 g mazare mica din conserva, sare, piper proaspat macinat, 3 fire de menta proaspata sau uscata (ceai de menta), 2 linguri de alune.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata andivele de cotor si de frunzele laterale, se desfac frunza de frunza si se trec printr-un jet de apa rece. Se zvanta bine, se lasa deoparte cateva frunzulite de la mijloc, iar restul se taie ca taieteii, in fasii cam de 3 cm latime.
Se curata ceapa verde, se spala, se zvanta, se taie pe lat in 4-5 bucati, apoi se caleste intr-o lingura de ulei incins. Se pun in tigaie si andivele, se lasa foarte putin sa se-nmoaie, apoi se toarna deasupra apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (2 lingurite la 1 l de apa). Se lasa sa fiarba pana ce frunzele pot fi pasate, apoi se trec prin sita sau se paseaza cu mixerul. Se adauga mazarea bine scursa de zeama, smantana. Se lasa supa sa mai dea 2-3 clocote, se gusta de sare si de piper.
Se serveste presarata cu frunzulite de menta (taiate in fasii subtiri), frunzele de andive din mijloc taiate fasii si alune pisate.
2.049 vizualizări
373 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.