Somon umplut cu trufe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Somon umplut cu trufe

Somon umplut cu trufe

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 600 g somon file, 200 g peste oceanic, 1 chifla, 1 lingura unt, patrunjel, 1 ceapa rosie, busuioc, 40 g ciuperci, 150 g trufe albe, 6 galbenusuri, sare, piper, sos brun, vin rosu.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Somonul file se taie felii de cca. 1 cm grosime si se intinde pe un platou. Pestele oceanic se toaca marunt si se amesteca cu chifla inmuiata in apa sau lapte, untul, busuiocul, ceapa tocata marunt, patrunjelul, ciupercile si trufele taiate cubulete.
Se amesteca bine cu cele 6 galbenusuri, condimentele si sarea.
Somonul file se intinde pe o folie de aluminiu apoi se umple cu acest amestec si se ruleaza. Se pune la cuptor 30 min. la 160 grade C. Dupa ce se scoate de la cuptor se asteapta 10 min iar apoi se poate taia felii.
Rulourile se servesc cu sosul brun amestecat cu vin rosu si cu cartofi fierti ori legume.
3.252 vizualizări
501 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Somon cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Sushi de somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
17. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
18. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
19. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Somon cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.