Roşii umplute cu ciuperci (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Roşii umplute cu ciuperci (II)

Roşii umplute cu ciuperci (II)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 rosii mijlocii, 200 g ciuperci, un pahar cu smantana, verdeata tocata, un galbenus, doua linguri cu unt, zeama de lamaie, sare si piper macinat, dupa gust, praf de chili.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala rosiile, se golesc de miez, se sareaza putin si se lasa sa se scurga, cu gura in jos. Se spala ciupercile in mai multe ape, se tatie felii subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se pun sa scada, pe foc mic, cu o lingura cu unt, sare, piper macinat si verdeata tocata. Se ia cratita de pe foc, cand s-a racit bine, se amesteca cu galbenusul crud. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-o forma bine unsa cu unt. Se acopera cu smantana si se lasa, in cuptorul incalzit dinainte, la foc mediu, aproximativ o jumatate de ora. Printre ele se pune miezul scobit. Se pun pe platoul de servire, iar in sosul din tava se mai adauga piper, dupa gust. Se poate adauga si putin praf de chili.
Se servesc calde, acoperite cu sosul de rosii si smantana.
1.905 vizualizări
643 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.