Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
4.072 vizualizări
950 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Paste cu frunze de pătrunjel (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Parfe de ciocolată  (Dulciuri > Îngheţate)
7. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Miel marinat cu vin şi muştar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Creier prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
15. Găluşte cu nectarine (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
17. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sufleu de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
23. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Tartă cu lămâie caramelizată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Sote de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
30. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.