Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
4.125 vizualizări
963 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
6. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Parfe cu căpşuni şi fistic (Dulciuri > Îngheţate)
9. Ghiveci de toamnă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Saleuri cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Crochete de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
24. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Chec scoţian (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
30. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.