Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
3.937 vizualizări
899 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez sârbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
3. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tochitură moldovenească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sufleu de brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme)
7. Caved catzutz (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Midii cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
15. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
17. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
19. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Tort Joffre (II) (Dulciuri > Torturi)
22. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
25. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
29. Crochete Bechamel (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.