Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.
3.970 vizualizări
908 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai)
4. Tartă gasconă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
5. Sufleu de brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Fasole uscată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)
12. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Heringi cu ou (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sirop de mure sau de coacăze roşii de pădure (merişoare) (Băuturi > Siropuri)
20. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Raţă prăjită cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
23. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
24. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tort fraged (Dulciuri > Torturi)
26. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
28. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Zacuscă de dovleac pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.