Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tortiglioni cu pui și ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni)
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben (in total 400 g), 350 g rosii, o ceapa, un catel de usturoi, 350 g piept de pui, 500 g macaroane scurte, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 1/2 legatura busuioc.

Mod de preparare: Se coc ardeii, se curata de pielita, se taie in doua si se indeparteaza semintele si nervurile. Rosiile se oparesc si se curata de pielita. Si ardeii, si rosiile se taie cubulete. Ceapa se toaca, iar usturoiul se zdrobeste. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie bucatele si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin, apoi ardeii si rosiile se calesc si ele circa 5 minute la foc potrivit. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat.
Sosul astfel preparat se serveste cu macaroanele fierte in apa cu sare si scurse bine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.