Tortiglioni cu ficat de pui - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tortiglioni cu ficat de pui

Tortiglioni cu ficat de pui

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste).

Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni.
7.455 vizualizări
918 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
11. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
23. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.