Tortiglioni cu ficat de pui - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Tortiglioni cu ficat de pui

Tortiglioni cu ficat de pui

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste).

Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni.
7.531 vizualizări
949 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
4. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Chifle umplute cu pastă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ficat cu mălai (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.